Welkom op onze website

Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit

Fitness/Cardio bij SportingFit te Alblasserdam

Bij Fitness Centrum & Officieel Spinning® SportingFit te Alblasserdam, kun je op een verantwoorde wijze aan je gezondheid werken. Trainen in je eigen tempo, op je eigen niveau van vele mogelijkheden, met altijd professionele begeleiding.

Wij bieden je een ontspannen sfeer, een schone en goed geventileerde ruimte, met gekwalificeerde instructeurs. Wij willen graag bewijzen dat Fitness zeer nuttig kan zijn bij het bestrijden of voorkómen van lichamelijke ongemakken, om je lichaam optimaal gezond te houden, en/of het verouderingsproces tegen te gaan. Maar ook om beter en sneller te herstellen na bijvoorbeeld een operatie of een (sport) blessure. Bij ons is er geen enkele reden voor "drempelvrees bij Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit te Alblasserdam.

SportingFit helpt u graag om u doelstellingen te behalen, en beiden u gratis meetmomenten aan, zodat u de resultaten ook bevestigd krijg op een schema, wat wij elke maand zullen bijwerken met nieuwe metingen. De metingen bestaan uit 3 onderdelen: Wegen voor het gewicht. Meeting van vetgehalte, meetmoment van omvangen van het gehele lichaam.

Het team van Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit te Alblasserdam staat ook voor u klaar! Om u te begeleiden, onder professionele begeleiding en u te helpen om u doelstelling zo snel mogelijk te behalen.

Opbellen
E-mail