Welkom op onze website

Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit

De Body Toning Kit

Omdat ik, en vele andere gebruikers grote fan zijn van de Clean 9 ging ik eens neuzen wat het merk Forever nog meer aan pareltjes heeft op het gebied van Wellness en afslanken. En het duurde niet lang tot mijn oog op de Aloë Body Toning Kit viel. In de product omschrijving op de website valt te lezen: De Aloë Body Toning Kit is ontwikkeld om de huid te verstevigen, compacter en strakker te maken en de sporen van cellulite te minimaliseren. Uitleg van het gebruik van De Aloë Body Toning Kit

Wassen en scrubben.

Je begint met het wassen van je lichaam (met de Aloë Bath Gelée) en het scrubben (met de van de Loofah scrubspons) van de te behandelen lichaamsdelen (buik, bovenbenen en dijen, heupen en bovenarmen). De gel ruikt heerlijk fris en je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig want hij verdeelt lekker makkelijk.

Inmasseren met de Aloë Body Toner.
Nadat ik me heb afgespoeld en afgedroogd markeer ik met een stift verschillende meetpunten op mijn lichaam. Ik meet hier de omvang op voordat ik het product aanbreng. De centimeters noteer ik. Als ik dat gedaan heb masseer ik de te behandelen lichaamsdelen in met de Aloë Body Toner, en wow! Die ruikt echt super lekker, naar kaneel! Deze crème wordt vrijwel direct warm op de huid wat een tintelend gevoel geeft. Je moet wel heel goed je handen en polsen wassen om te voorkomen dat de crème achterblijft.

Rollen maar!
En dan de folie. In de Kit vind je een rol folie die met goud papier is verpakt (serieus, het is bijna zonde om open te maken!). Je brengt de folie aan op de te behandelen lichaamsdelen, twee drie laagjes is genoeg. Ik heb een prachtig rokje van folie aan. Bij het aanbrengen om mijn bovenarmen heb ik even de hulp van mijn wederhelft nodig om het mezelf gemakkelijk te maken. zorg dat de folie niet te strak om de huid zit, mocht dit wel het geval zijn, dan kan je hem altijd iets inknippen met een schaar, zodat je meer ruimte hebt, en het niet gaat knellen of pijn gaat doen. Wat dat is niet de bedoeling.

Wachten.
Ongeveer een uurtje moet ik met de folie blijven zitten (of lekker liggen), ik besluit lekker op bed te liggen met een kleedje over mijn heen en een boek te lezen. Terwijl ik lees doet de Body Toning Kit zijn werk (althans daar ga ik vanuit!).

De laatste stap.
Na een uur mag de folie er weer af. Het valt me direct op dat mijn bovenbenen een stuk slanker zijn, daar had ik dus niet eens een markeerstift voor nodig!  Maar toch maar even meten dan Op meetpunt 1 ben ik 1,5 cm kwijt (onderste streepje) op het middelste meetpunt ben ik 2cm kwijt en het bovenste meetpunt geeft aan dat ik daar 1,5 cm ben verloren! Ook mijn buik oogt een stuk strakker en voelt inderdaad minder flubberig aan! Yes hier was het mij om te doen! Nadat de folie er af is, masseer je het restant van de crème in. Je hoeft je dus niet opnieuw af te spoelen.         

Bijhouden!?
Je kan deze Body Toning Kit 2 tot 3 keer per week gebruiken om mee te starten, dit bouw je af naar eens per week, of een aantal keer per maand. Daarnaast gebruik je dan dagelijks de Aloë Body Conditioning Crème om vet, vocht en afvalstoffen af te drijven. Lekker Spa avondje met vriendinnen en wrappen maar!

 

Tevreden?
Ik ben onwijs tevreden! Ik zie duidelijk het verschil in omvang van mijn buik en benen en mijn huid voelt echt enorm goed aan. Het flubberige van mijn buik is verstevigd maar ondanks dat voelt de huid nog wel lekker soepel en zacht aan. Het fijne vind ik ook dat je dit product dus meerdere keren kunt gebruiken en eventueel ook samen kunt doen. Lekker Spa avondje met vriendinnen en wrappen maar  Dat scheelt ook nog eens in je portemonnee want je kan de aanschaf dan delen! 

Opbellen
E-mail