Welkom op onze website

Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit

BedrijfsFtness bij SportingFit te Alblasserdam

Dat Gezonde, Fitte mensen in veel opzichten weerbaarder zijn dan de collega's met een slechte conditie behoeft geen betoog. Bij SportingFit vindt u veel varianten voor de ideale vorm van bedrijfsfitness. Bedrijfsfitness is de fitnessvorm bij uitstek, ter verlaging van het ziekteverzuim, verhoging van de productiviteit, versterking van de bedrijfsband en team-building.

 Een investering die zich direct terug verdient en tevens het bedrijfsimago versterkt. Bedrijfsfitness is tevens in veel gevallen aftrekbaar van de belastingBedrijfsfitness wordt steeds populairder, en niet zomaar. Sinds de ARBO wetgeving van 1994 en met name de Wet Terugdringing Ziekteverzuim bent u als werkgever (mede) verantwoordelijk voor het welzijn van de werknemer. Bovendien kost ziekteverzuim uw organisatie veel geld.

 Kostenbeheersing begint bij preventie. En preventie begint bij bewegingsprogramma's. Die programma's moeten gericht zijn op een toename van de belastbaarheid van medewerkers. De resultaten: Lager ziekteverzuim, fittere medewerkers. Vermindering van risicofactoren voor betrokken werknemers

 

 Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij SportingFit te Alblasserdam of een vrijblijvende offerte voor bedrijfsfitness, neem dan vandaag nog contact met ons op.


Opbellen
E-mail