Fitprogramma C9 op nieuwe Locatie bij SportingFit te Alblasserdam

Met het negendaagse programma C9 legt u de basis voor een gezonde levensstijl. De eerste stap zetten kan voor sommige mensen heel lastig zijn. Soms ontbreekt de motivatie om aan de slag te gaan of is discipline het probleem. Door de drukte van alledag schieten goede voornemens er bovendien al gauw bij in. De C9 helpt u in het opstartproces zodat het makkelijker wordt uw doel te behalen.

Het wordt eenvoudiger om gewoontes te veranderen en uiteindelijk op het gewenste gewicht te komen en te blijven. Wij geven je het beste advies en juiste begeleiding. Dit allemaal is mogelijk bij SportingFit op nieuwe Locatie Ohmweg 5 te Alblasserdam.

                Hoe werkt C9?

Het totale C9 programma duurt negen dagen. Stap voor stap gaat u aan de slag aan de hand van het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten. Voor u van start gaat, schrijft u in de brochure op wat uw doelen zijn. Vervolgens hanteert u de dagplanner die u volledig door C9 leidt. Daarnaast zult u alle persoonlijke begeleiding krijgen vanuit SportingFit.

                          Inhoud C9 pakket:

#Forever Aloe Vera Gel™ - 2 x 1 Liter # Forever Lite Ultra™ - 15 Maaltijden (Vanilla of Chocolate) #Forever Shaker#Forever Fiber™ #Forever Therm™ #Forever Garcinia Plus™.#Meetlint #C9 Brochure  ( Werkboekje & Dagboekje )      

De juiste begeleiding In de brochure staan het voedingsplan, ( extra tips mee vanuit SportingFit ) het bewegingsplan en lekkere recepten. Ook vindt u in de brochure advies en handige tips om het F.I.T. programma met succes te doorlopen.

Na 9 dagen eet u gezonder en beweegt u meer. U voelt zich fitter en vitaler. Ook heeft u veel geleerd over voeding, sporten en afvallen. Nu is het moment om door te pakken. Start dus direct door met F.I.T.1

Wil jij ook gaan starten dan krijg je er extra bij :

*   3 Gratis meetmomenten ( Voor, dag 3 en dag 9 van de Clean 9 )

*  9 dagen Gratis Sporten bij SportingFit ( vanaf dag 4 van de Clean 9 )

* Begeleiding in groepsapp met al jou vrienden ( voor elke dag extra tips en vragen )

Wil je meer info, stuur dan je naam, en emailadres via onze website, dan sturen wij je alle informatie over te Clean 9 toe via de mail. Ook als je wilt toegevoegd worden aan onze besloten FB pagina met meer dan 1800 mensen die de C9 met geweldige resultaten gedaan hebben mail ons met verzoek om toegevoegd te worden. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken bij SportingFit voor alle uitleg, en om al je vragen te beantwoorden. ( Alleen op afspraak stuur een app via: 0622994440  )

                                                 

 

 Wil je gelijk gaan starten met de Clean 9? Bestel dan gelijk je Clean 9 via onze vernieuwde Webshop. Vele gingen je al voor met geweldige resultaten. Bestel Nu via http://foreverliving.com/

 

Look Better Feel Better met het Fitprogramma Bij SportingFit.

 
 
 
E-mailen
Bellen