Fruitbar op nieuwe Locatie bij SportingFit te Alblasserdam

Sporten is gezond voor lichaam en goed voor je gemoedstoestand. Maar ook voldoende vocht tot je nemen is zeker belangrijk. Bij SportingFit maken wij heerlijke verse sinaasappel sap & Smoothie's verkrijgbaar na je Sporten, tijdens of voor.  Onze vers geperste Sinaasappelsap of Vers gemaakte Smoothie zijn DE  ideale sportdrank Sinaasappelsap zit vol met vitamine C en foliumzuur. Twee voedingsstoffen die jij heel goed kunt gebruiken tijdens of na een sportieve sessie. Dus ik zeg: Bestel maar, Bestel maar aan onze balie. 


 Vitamine C helpt bij het tegengaan van vermoeidheid, draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme, de normale werking van het immuunsysteem en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress (wat spierschade kan veroorzaken). Foliumzuur draagt bij aan het functioneren van het immuunsysteem en helpt ook tegen vermoeidheid. Win-win Situatie, maar ook nog een met liefde gemaakt en dat proefje. Voor de lekkerste verse Sap en/of Smoothie's '' moet je echt aan onze Fruitbar zijn"Wil jij ook graag en heerlijk verse Sinaasappelsap met liefde geperst na je Sporten? Wij hebben een glas ( klein ) voor € 2,25 euro of een glas ( groot ) voor € 3,50 euro. Geef het dan door aan onze balie en na het Sporten staat deze voor je klaar! Ook met de Smoothie's is dit uiteraard mogelijk geef dan gelijk de smaak door: Aardbeien & Banaan of Aardbeien & Ananas. Onze vers gemaakte Smoothie's krijgt u in een groot glas en zijn verkrijgbaar voor € 3,95 euro aan onze Fruitbar. 


Maar je mag natuurlijk ook als je niet komt sporten een Smoothie bestellen en gezellig op onze laugeset of gezellige & sfeervolle bar nuttigen. Binnenkort ook in handige meeneem bekers om mee naar huis te nemen of af te halen in je pauze. 


Verse Sap & Smoothie's met Liefde gemaakt, dat Proef je! Lekker & Gezond

 
 
 
E-mailen
Bellen