Welkom op onze website

Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit

BBB  ( Benen, Billen , Buik ) lessen bij SportingFit te Alblasserdam


 Onze BBB-lessen worden in groepsverband gegeven. Uw Buik, Billen en Benen worden, onder leiding van onze professionele instructeur, getraind, de groepsles als je wilt werken aan je Summerbody deze zomer. BBB is zowel geschikt voor een beginnende als een gevorderde sporter. Ervaar hoe motiverend onze begeleidende muziek werkt, in de actieve weg die u aflegt met onze BBB lessen bij SportingFit te Alblasserdam.

Veel mensen zijn helaas erg onzeker over hun lichaam. We hebben ons ideale plaatje allang in ons hoofd. Wat dacht u van een plattere buik, of billen die strakker mogen, en ten slotte een stel slankere benen. Met name deze drie B’s bezorgen menigeen van ons behoorlijk wat kopzorgen. Niet langer nodig met BBB lessen bij SportingFit.
Onze BBB-groepsles is een training om te werken aan specifieke spiergroepen. Wilt u heel concreet uw buik, benen en billen trainen? Kom dan zeker langs voor een geheel vrijblijvende en Gratis proefles BBB bij SportingFit.

 

Dan is de BBB-fitness wellicht iets voor u! Uw buikspieren en bilspieren staan centraal in onze BBB lesssen. De gevarieerde spieroefeningen helpen u op weg naar uw ideale figuur.
Daarnaast is BBB erg geschikt om uw conditie te verbeteren. Ook zult u merken dat uw lenigheid met stappen vooruit zal gaan dankzij de BBB lessen van Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit te Alblasserdam.
Ontdek zelf hoe leuk, motiverend en energiek sporten voor u kan zijn. Voel u zelfverzekerd en Fit! 

Onze BBB les gaat van start op woensdagavond vanaf: 19:15 uur t/m 20:15 uur bij SportingFit.


Onze BBB lessen zijn geschikt voor iedereen: Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: iedereen in de groep werkt aan zijn Buik, Benen en Billen met de BBB Lessen.

 

Opbellen
E-mail