Welkom op onze website

Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit

 

Body/Power Les bij SportingFit te Alblasserdam 

 

Onze Body/Power Les is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Body/ Power  bij SportingFit is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht. En het is ook nog eens super leuk om deel te nemen aan deze Groepsles!


Deze les is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Club Power binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Hoe ziet een Body/ Power les eruit?
De professionele instucteur, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale workout. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik.
 

Voordelen Body/ Power:

  • Muziek zorgt voor inspiratie, motivatie en fun;
  • Je bepaalt zelf de intensiteit van de training;
  • Afwisselend en uitdagend door de opbouw van de les;
  • Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt 
Opbellen
E-mail