Welkom op onze website

Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit

 " Officieel " Spinning® Programma bij SportingFit te Alblasserdam


Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit beschikt over alle kwalificaties zoals origineel opgeleide Spinning® instructeurs en trainen volgens het Spinning® programma en op Spinner® fietsen. Spinner® fietsen van Star Trac® zijn de enige fietsen die exclusief gebouwd zijn voor het Spinning® programma! Alleen clubs die ‘Officieel Spinning® Centrum’ zijn, staan voor veiligheid en kwaliteit. Wij maken het verschil met andere Sportscholen in Alblasserdam & Omstreken. Ervaar het zelf ......

 In een Spinning® les wordt een training buiten op de fiets nagebootst. De Spinning® instructeur zet een 'profiel' (training) uit waarbij gereden wordt op vlakke wegen, bergen beklommen worden en sprints gemaakt worden op geweldig stimulerende muziek tegelijkertijd met een groep. Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau omdat de weerstand op het wiel en het tempo individueel bepaald kunnen worden.

Spinning® is voor iedereen geschikt. Vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de Spinning® fiets kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. SportingFit is in het bezit van 25 NXT Spinner® bike in onze Spinning® zaal. ( zie onderstaande foto. )

 

Nieuwe leden vragen wij de eerste keer 15 minuten eerder aanwezig te zijn, zodat de Bike Set-up ( fiets instelling ) samen met de Spinning® instructeur gedaan kan worden, zodat je met de goede instelling en houding aan je eerste Spinning® les kan beginnen bij SportingFit te Alblasserdam. Klik hier voor het Spinning® les rooster van SportingFit. 


Opbellen
E-mail