" Officieel Spinning® " Centrum op nieuwe locatie SportingFit

Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit beschikt over alle kwalificaties zoals origineel opgeleide Spinning® instructeurs en trainen volgens het Spinning® programma en op Spinner® fietsen. Spinner® fietsen van Star Trac® zijn de enige fietsen die exclusief gebouwd zijn voor het Spinning® programma! Alleen clubs die ‘Officieel Spinning® Centrum’ zijn, staan voor veiligheid en kwaliteit. Wij maken het verschil met andere Sportscholen in Alblasserdam & Omstreken. Ervaar zelf het verschil met andere club in Alblasserdam. En doe ook mee met ons Spinning® Programma.

Spinning® is voor iedereen geschikt. Vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de Spinning® fiets kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. SportingFit op nieuwe Locatie Ohmweg 5 is in het bezit van 12 NXT Spinner® bike in onze Spinning® zaal. Deze NTX Spinner® Bike's zijn DE enigste Bike's die speciaal gemaakt zijn voor het Spinning® Programma. 


 

Nieuwe leden vragen wij de eerste keer 15 minuten eerder aanwezig te zijn, zodat de Bike Set-up ( fiets instelling ) samen met de Spinning® instructeur gedaan kan worden, zodat je met de goede instelling en houding aan je eerste Spinning® les kan beginnen bij SportingFit te Alblasserdam. En goede en juiste houding is  namelijk belangrijk ook als je lichamelijke problemen hebt kan de bike in de juiste instelling aangepast worden. Onze Spinning® lessen worden gegeven op de dinsdagavond vanaf 19:30 uur t/m 20:30 uur door Johan Wesseling & donderdagavond door M.I Spinning® instructeur Andre Struik.Let's Go Spinning® op nieuwe locatie bij SportingFit te Alblasserdam

 
 
 
E-mailen
Bellen