Steps Classes op nieuwe locatie bij SportingFit te Alblasserdam


Steps is een swingende en uitdagende Groepsles voor mensen met pit! Door te trainen in groepsverband ben je meer gemotiveerd en daag je jezelf meer uit. Met elkaar werk je aan het krijgen van een goede conditie en super strak lichaam. Aan het einde van iedere Steps les zal je jouw benen en billen voelen branden! En dat is zeker een teken dat je goed gewerkt hebt en resultaat geeft!  Lestijd van onze Steps Classes vanaf: 19:15 uur t/m 20:15 uur in onze koele & sfeervolle Groepslessen zaal bij SportingFit. De Steps les is elke donderdagavond.


In onze  Steps les bij SportingFit wordt gebruik gemaakt van een Step. Dit is een in de hoogte verstelbaar bankje waar je, op de maat van de muziek, verschillende oefeningen uitvoert. Op het ritme van de muziek stap je het bankje op en af, of spring je er zelfs overheen. Tijdens de oefeningen wordt je begeleid door een gecertificeerde Steps lerares, waarbij er vooral gefocust wordt op het verbeteren van de conditie. Naast dat je gebruik maakt van de step, worden er ook spier verstevigende oefeningen gedaan die ervoor zorgen dat je een super strak lichaam krijgt!  Wil jij ook een ijzersterke  conditie en super strak lichaam? Dan is Steps bij SportingFit dé les die je een keer geprobeerd moet hebben!

Naast dat je een betere conditie gaat krijgen en een strakker lichaam, is deze nieuwe steps les elke week weer een feestje en een nieuwe uitdaging. In onze nieuwe Steps les, wordt uiteraard uitleg gegeven hoe de pasje gedaan moeten worden en krijg je elke keer een nieuw blokjes met pasje erbij! Zo heb je een les met opbouw en kan je makkelijk meedoen! Heb jij zin om op een leuke manier je conditie en coördinatie te verbeteren, en tegelijkertijd billen, benen en buik te training? 

Let's Go Steps op nieuwe locatie bij SportingFit te Alblasserdam

 
 
 
E-mailen
Bellen