Zumba® Dancing op nieuwe locatie bij SportingFit te Alblasserdam 


Zumba® bij SportingFit op nieuwe locatie is een energieke Groepsles waarin dansen en Fitness gecombineerd worden. Er komen diverse Zuid-Amerikaanse dansstijlen aan bod, zoals de Salsa, Samba en Merengue. Op een Sportieve manier swingen we al deze stijlen langs. De danspassen volgen elkaar snel op, waardoor u tijdens de lessen ook uw coördinatie verbetert. Dat is in het begin misschien even wennen, maar u zult al snel merken dat u de pasjes onder de knie krijgt. Tijdens de les wisselen langzame en snellere ritmes elkaar af. Zumba is dus ook een intervaltraining Training, en het is ook nog eens geweldig leuk om te doen! Onze Zumba® les is elke woensdagochtend vanaf 09:15 uur t/m 10:15 uur in onze ruimtelijke & sfeervolle Groepslessen Zaal, met heel veel gezellige dames!


Op een leuke manier om ook calorieën te  verbranden, Omdat Zumba®  Fitness en dansen combineert, heeft u nauwelijks door dat u aan het trainen bent. Terwijl u toch veel calorieën verbrandt! Met soepele bewegingen, uitdagende choreografie en opzwepende muziek verbrandt u vet en bouwt u conditie op. Na een paar lessen merkt u al dat u zich fitter voelt en dat uw lichaam strakker wordt. De groepslessen zijn gezellig en zeer geschikt om samen met een vriendin te doen, of om nieuwe vriendinnen te ontmoeten. Na de les kunt u nog even blijven om op adem te komen en bij te kletsen. En je kan aan onze gezellige & sfeervolle bar ondertussen genieten van een vers gemaakte smoothie of vers geperste sinaasappelsap of van een kop koffie of een lekker koud drankje. Ondanks dat onze Zumba® les onwijs gezellig is, is het ook nog een zeer effectief voor Conditie, Coördinatie, Houding, Strakker worden, Uithoudingsvermogen en ideaal voor je Vetverbranding. Dat klinkt toch als de Groepsles voor elke vrouw die ook nog eens van gezelligheid houdt. 


Wij hebben Nu bij SportingFit op nieuwe locatie een Mega, super leuke Zumba® Dance  aanbieding!

 Zumba® voor 3 maanden NU maar voor € 45,- euro goedkoper en leuker kunnen wij het niet maken! Voor aanmelding betaal u eenmalig € 25,- euro aanmeldkosten ( dit is alleen als u inschrijf voor de 1e keer ) Goedkoper Zumba® dansen is niet mogelijk! Inschrijving is mogelijk aan onze balie op de begaande grond, ook  voor vragen of meer info kunt u hier terecht.

 


      Let's Go Zumba® Dance  op nieuwe Locatie bij SportingFit 

 
 
 
E-mailen
Bellen