Over Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit

Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit is gevestigd op een nieuwe Locatie Ohmweg 5 te Alblasserdam. Deze nieuwe Locatie heeft 2 verdiepingen met activiteiten om optimaal te kunnen Sporten in een ruimtelijke omgeving en zeer sfeervolle ruimte, daarnaast is er voldoende ventilatie door het gehele pand voor voldoende frisse lucht. 


Wij vragen u altijd aan te melden aan onze balie voor: 

 

Fitness/Cardio begane grond.

Fitness 1e verdieping.

Spinning® zaal 1e verdieping

Power Base 1e verdieping.

Zumba® Classes begaande grond.

Body/Fit Power Training. 

Steps Classes begaande grond.

Wij bieden u op deze nieuwe Locatie een zeer ruime gelegenheid om gebruik te maken van het Cardio gedeelte op de begaande grond, tevens beschikken wij over verschillende bargedeeltes, Fruitbar waar u voor, tijdens of na de Fitness gebruikt kunt maken om even heerlijk te ontspannen aan 1 van onze  sfeervolle bars of laugeset. Uiteraard kunt u ook  aan onze bar iets bestellen om te drinken of te eten Wil je bijvoorbeeld een heerlijke vers gemaakte Smoothie geef dit dan door aan de balie voor het Sporten, dan zorgen wij dat deze voor je klaar staat als je klaar bent met Sporten. Wij willen het u zo prettig mogelijk maken bij SportingFit. 


Op onze begaande gronden bevinden zich ook de toiletten voor de dames en de heren. Ook bevindt Alexandra's store zich op de begaande grond, voor leuke en betaalbare kleding, sportgympen en leuke hebben dingen.  Voordelen Sporten bij SportingFit op nieuwe locatie:


  • Ruimtelijke omgeving ( Corona proef alles op 1,5 meter ) 
  • Geen wachttijden om gebruikt te maken van apparatuur.
  • Voldoende plek aan onze bar's en laugeSet om iet te nuttigen.
  • Zeer sfeervol sportruimtes die elke dag schoongemaakt worden ( Corona Proef ) 
  • Voldoende plek om fiets te stallen en Parkeergelegenheid.
  • Werken niet met muntjes in groepslessen.
  • Professionele instructeurs.
  • ALTIJD plek in de Groepslessen.
  • Losse lessen zijn ook uiteraard ook mogelijk.
  • 10 rittenkaart Fitness of Groepslessen.

 Wij werken niet met verplichte en/of langdurige jaar of half jaar contracten zoals bij andere clubs in Alblasserdam & Omstreken. Het lidmaatschap kan persoonlijke, met handtekening van uit schrijfformulier met vermelding van de opzeg datum opgezegd worden bij SportingFit voor de 24e van de nieuwe maand, met een opzegtermijn van minimaal een maand. 


Let's Go Fit op nieuwe Locatie bij SportingFit te Alblasserdam

 
 
 
E-mailen
Bellen