Extra voordeling Sporten jaarkaart Actie bij SportingFit

Voor alle nieuwe leden en bestanden leden hebben wij een super sportieve Actie met jaarkaarten in de maanden januari & februari 2022, Let op!  Na deze tijd zullen de normale prijzen weer berekend gaan worden. 

Dus pak Nu nog deze geweldige kans om een heel jaar extra voordelig te sporten bij SportingFit op nieuwe locatie! 


Jaarkaart Fitness normaal € 390,- euro Actie prijs NU voor € 325,- u krijg dus maar liefst 2 maanden Gratis!

Alles is al duurder en duurder aan het worden, dus hoe fijn is het als je nu eens geld kan besparen, en ook nog eens kan werken aan een fitter en gezonder lichaam, daarnaast is het ook nog eens super gezellig. 


Nieuwe leden betalen bij aanschaf geen extra kosten van € 25,- euro inschrijfgeld ( Deze actie is alleen van toepassingen op onze jaarkaart actie, dus bij afsluiting van andere abonnementen worden deze wel in rekening gebracht ) Dus nog meer extra besparing bij aanschaf van deze jaarkaart actie! 

Wilt u graag gebruik maken van deze Jaarkaart actie dan mag u de jaarkaart contant of pinnen aan de balie, en daarna kunt u een jaar lang voordelig Sporten bij de gezelligste Sportschool in Alblasserdam & Omstreken. Deze jaarkaar Actie dient vooraf betaald te worden, en is niet mogelijk in andere abonnementen of korting per maand. 


Let's Go Fit bij SportingFit op nieuwe Locatie 

 
 
 
E-mailen
Bellen