Line - Dance Cursus op nieuwe Locatie bij SportingFit 


Naast Fitness/Cardio en onze gezellige groepslessen bij SportingFit, is het ook mogelijk om deel te nemen in onze Line- Dans dansgroep op nieuwe locatie bij SportingFit . Deze Line - dance Curses bestaat uit een blok van 10 lessen. en vallen niet onder de groepslessen bij een abonnement. Deze Line - dance curses is een extra onderdeel bij SportingFit voor alle dansliefhebbers. De Line - Dance lessen duren 1 uur, en starten vanaf 19:15 uur t/m 20:15 uur  elke vrijdagavond, en goed en gezellig begin van jou weekend in onze ruimtelijke & sfeervolle groepslessenzaal op de begaande grond.
Line-dance is veel breder dan het stereotype country en western line-dance. De muziekstijlen zijn echter oneindig. Grease, Twist, Cotton eye joe, merengue, wij kunnen van vrijwel alle dansstijlen een line dance maken. Line-dance wil zeggen dat iedereen in een rij staat of als groep in de zaal. De dans wordt dan ook zonder danspartner gedanst. Tijdens de cursus word je gegarandeerd vrolijk en leer je sowieso iets nieuws, en dan naast is het mega gezellige met een groep van leuke dames. Wanneer kom je gezellig mee dansen? En jou vriendinnen zijn uiteraard ook van harte WELKOM.Onze line-dancing curses bij SportingFit begint met een korte warming up. Onze instructeurs maken het super simpel, waardoor je binnen no time de dans onder de knie hebt! Je hoeft dan ook geen ervaren line-dancer te zijn om mee te kunnen doen aan deze cursus. Iedereen kan meedoen, van jong tot oud en van beginner tot gevorderde. Vervolgens kunnen jullie beginnen om als groep de dans neer te zetten. Dat maakt line-dancing zo aanstekelijk, dat jullie allemaal snel de pasjes zullen oppakken. Voor je het weet, staat de hele groep mee te dansen! Hoe leuk & Gezellig is dat! Niets is zo leuk als lekker dansen! Let's Go Line - Dance bij SportingFit, de gezelligste danslessen! 

Inschrijving is mogelijk aan de balie van SportingFit bij deelnamen van de Line - dance cursus mag u gelijk de kosten van € 75,- euro voor 10 blokken van 1 uur  betalen dit mag contant of via onze pinautomaat die aanwezig is op onze balie.  De Line - dance curses is elke vrijdagavond weer een feestje in onze ruimtelijke & zeer sfeervolle groepslessenzaal op nieuwe locatie Ohmweg 5 te Alblasserdam.Let's Go Line - Dance op nieuwe locatie bij SportingFit te Alblasserdam

 
 
 
E-mailen
Bellen