Welkom op onze website

Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit

 Zonnebanken bij SportingFit.

SportingFit is de goedkoopste met de zonnebank in Alblasserdam. Nergens anders kan u zo goedkoop zonnen als bij SportingFit. Wilt u zomaar 1x zonnebank dan betaald u € 6,50 per keer voor 20 minuten. Wilt u vaker gebruik maken van de zonnebank. Dan hebben wij een 10 rittenkaart. Bij aankoop van en rittenkaart krijgt u van ons 2 zonnebank ritten geheel gratis!

 

Bij aankoop van een 10 rittenkaart + 2 ritten geheel gratis, omgerekend maar voor slechts € 3,75 per zonnebank sessie. Onze rittenkaart is onbeperkt geldig! Klik hier om een afspraak te maken voor onze zonnebank.

Bij de Zonnebank van Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit, bent u het hele jaar door welkom. ’s Winters, om een gezonde kleur te krijgen of te behouden, voor een zonnekuurtje voorafgaand aan de wintersport of voor een opkikker in donkere tijden. Maar ook ’s zomers zijn er goede redenen om een bezoek te brengen aan onze zonnebank. Bijvoorbeeld om u voor te bereiden op de vakantiezon, waardoor de kans op verbranding vele male kleiner zal worden, en u  zonder verbranding van de zon, optimaal kan genieten van u vakantie.

 Wij kunnen u ook voorzien van de beste kwalitieit zonnebank cosmetica, zonnebank testzakjes ( 15 ml ), of zonnebank flesjes ( 150 ml ) in een heerlijk geur van coco's of een fruitig meloen geur. Deze cosmetica zorgt ervoor dat u sneller bruin zult worden, je bruine kleur zal behouden, en je huid niet uitdroogt tijdens het zonnebanken.

 

Voor vragen, of advies, kunt u altijd terecht aan onze balie van SportingFit, wij kunnen u advies geven over de tijd van de  zonnebank ( Bij een blanke en/of gevoelige huid type, zal de zonnebank tijd de eerste keer korter zijn dan 20 min ) Ook kunnen wij u advies geven over onze zonnebank cosmetica, en adviseren welke cosmetica het beste geschikt is voor u.

Opbellen
E-mail