Welkom op onze website

Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit

Sjaan Sleeuwenhoek Spinning® Marathon - Fietsen voor de Spierziekte FSHD.

Met deze bijzondere Spinning® marathon vanuit SportingFit te Alblasserdam, willen wij voor onze zwager Sjaan Sleeuwenhoek, die lijdt aan deze  Spierziekte FSHD, zoveel mogelijk geld inzamelen voor een nieuw medicijn, voor deze Spierziekte FSHD. Wij hopen met dit nieuwe medicijn, dat er verbetering kan gaan komen voor onze zwager Sjaan Sleeuwenhoek, en uiteraard voor alle andere mensen die lijden aan deze Spierziekte FSHD. Onze zwager zal in de toekomst in aanmerking komen voor dit nieuwe medicijn voor de Spierziekte FSHD.

 

In deze bijzondere 6 uurs Sjaan Sleeuwenhoek Spinning® marathon - Fietsen voor FSHD op 26 September 2015, bij SportingFit zullen alle rides worden verzorgd door gecertificeerde S.T.A.R. 3 en maar liefst 1 Master Spinning® Instructeurs vanuit Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit te Alblasserdam. 

Wat is de Spierziekte FSHD?
Het hebben van een spierziekte als FSHD beïnvloedt de manier waarop je loopt, je jezelf aankleedt, je ...werkt, hoe je slaapt, waar en hoe je leeft, en de manier waarop andere mensen tegen je aankijken en met je omgaan. Veel mensen die FSHD hebben zijn niet in staat om te glimlachen, een kind op te tillen, hun ogen dicht te doen als ze gaan slapen, op het strand te lopen, of de trap op te lopen. Elke dag worden zij geconfronteerd met alledaagse dingen die ze wellicht de dag erna niet meer kunnen. Steun ook onze zwager Sjaan Sleeuwenhoek met deze Spierziekte FSHD, voor dit nieuwe medicijn, zodat hij een beter leven kan krijgen. Wij en onze familie zullen u er zeker dankbaar voor zijn!

Maak hier alvast kennis met onze zwager Sjaan Sleeuwenhoek uit Leerdam. Hier gaan wij ons voor meer dan 1000% voor inzetten, zodat wij hem kunnen helpen aan een nieuw medicijn voor de Spierziekte FSHD.

Sjaan Sleeuwenhoek onze zwager uit Leerdam, zal uiteraard samen met zijn vrouw Malou, zijn zoon Xem, schoonmoeder Roelie Hoogerwaard de gehele dag aanwezig zijn op deze marathon. Omdat Sjaan Sleeuwenhoek zelf niet kan mee fietsen zal hij alle deelnemers op deze Spinning® marathon aanmoedigen!

 

 Onze zwager Sjaan Sleeuwenhoek zal aan het einde van deze Spinning® marathon, na bekendheid van het eindbedrag uit de Spinning® marathon en Donaties voor FSHD, de cheque persoonlijk overhandigen aan het Prinses Beatrix Fonds die Samenwerkt met de Stichting FSHD voor Help FSHD de Wereld Uit!  

Inschrijving voor deze Spinning® marathon zal binnenkort mogelijk zijn via deze website. Hou deze website dus goed in de gaten. Wij beschikken op deze Sjaan Sleeuwenhoek Spinning® marathon op 26 September 2015, bij SportingFit te Alblasserdam over maar 40 Spinner Bikes. De Spinning® marathon zal bestaan uit 6 blokken van 50 minuten. Dan zal er 10 min pauze zijn, om iets te eten, te drinken, of om te wisselen van deelnemers van de bike. De kosten voor een bike  op deze Sjaan Sleeuwenhoek Spinning® marathon zijn € 60,- euro, deze kunnen in Solo of Duo gefietst worden.

 

Uiteraard kunnen er ook altijd bikes gesponsord worden!  Wilt u als bedrijf graag bikes sponseren? Neem dan contact met ons op. Wij willen u alvast mega bedanken voor u sponsoring, voor een medicijn voor onze zwager Sjaan Sleeuwenhoek.

 

 

Opbellen
E-mail