Nieuw de vitaal tas bij SportingFit 


Gezond het nieuwe jaar in bij SportingFit met nieuwe samenwerking van het Stoepje. Het nieuwe jaar is van start gegaan en dat betekent voor velen dat gezond eten 1 van de goede voornemens is. Dit samen met sporten bij sportingFit is de beste combinatie voor 2023. Wij helpen je daar graag een handje mee en daarom heeft onze nieuwe samenwerking het stoepje deze Vitaal tas ontwikkeld. 


Ontdek de Vitaal tas: Deze tas houdt in dat je kunt genieten van onze gezonde toppers Nu verkrijgbaar voor € 10,- euro per Vitaal Tas bij SportingFit. Hieronder de informatie over de producten die je in de tas zult vinden. Wij hebben weer diverse producten aan ons assortiment toegevoegd, speciaal voor uw! Welke producten komen er zeker op jouw boodschappenlijstje te staan?


Havercracker

Hier voor jou een ‘lichte’ en gezonde snack die ook nog eens een lekkere bite heeft! Deze cracker heeft naast een heerlijke, knapperige bite ook nog eens een fantastische smaak. En dat was het nog niet. De cracker is royaal gedecoreerd met verschillende soorten zadenen heeft diverse gezondheidsclaims. Dit alles bij elkaar maakt het verhaal van de cracker helemaal rond, vind je niet?


LAAG GLUTEN GEHALTE
VEGAN
RIJK AAN OMEGA 3 VETZUREN
RIJK AAN VEZELS
VOL BETA GLUCANEN
100% HAVER
LACTOSEVRIJ

 

Slankelijntjes

 

Het Slankelijntje is een heerlijk zacht en mals bolletje, gedecoreerd met pompoenpitten en 3,03 gram koolhydraten per 100 gram. Daarnaast is het bolletje vezelrijk, eiwitrijk, vegan en ook nog eens goed voor de bloedsuikerspiegel, nog meer redenen om hem te proberen!

 

GOED VOOR DE BLOEDSUIKERSPIEGEL
VEZELRIJK
VEGAN
EIWITRIJK
3,03 GRAM KOOLHYDRATEN PER 100 GRAM

 

Vitaaltje

Een mooie toevoeging aan ons koolhydraat verlaagde assortiment: het Vitaaltje. Dit is precies waar jij naar op zoek bent! Het Vitaaltje is een lekker luchtig brood en bevat dubbel zoveel eiwitten en de helft zo weinig koolhydraten als een Volkorenbrood. Daarnaast bevat het Vitaaltje ook nog eens meer vezels dan een Volkoren brood. Als kers op de taart is dit overheerlijke brood ook nog eens vegan. Dit brood wil jij toch ook geproefd hebben?

EIWITRIJK
VEGAN
VEZELRIJK
DE HELFT MINDER KOOLHYDRATEN DAN EEN VOLKORENBROOD

 


Natuurrepen cranberry of dadel/abrikoos

 

Een snack waar je (verantwoord) van kunt genieten! Dat zijn deze natuurrepen. Ze zijn verrukkelijk van smaak maar hebben daarnaast ook nog eens diverse gezondheidsvoordelen. Lekker en gezond. Dat wordt smullen!


ZONDER TOEGEVOEGDE SUIKERS
VEZELRIJK
VERLAAGD ZOUTGEHALTE
EIWITRIJK
VEGA

                                      


" Nieuw Vitaal Tas van het Stoepje bij SportingFit "                 

E-mailen
Bellen