Yin -Yoga ontspanning van lichaam & Geest


Maak hier alvast kennis met onze nieuwe yin - yoga lerares die de yin yoga les zal verzorgen binnen SportingFit, in onze sfeervolle & rustgevende groepslessenzaal. Mijn naam is Nicole van den Heuvel Yoga is voor mij al heel lang een passie, ik volg zelf jaren met heel plezier Dru en Ijengar en sinds kort Hatha yoga.

Afgelopen jaar ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging, Yin yoga docentenopleiding, deze opleiding heb ik positief afgerond. In mijn werk als zorgprofessional in de GGZ ( ruim 19 jaar) kom ik in aanraking met veel verschillende mensen. Gezonde maar ook psychisch zieke mensen . Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan en kan ik me goed inleven, meer betekenen voor die ander in de breedste zin van het woord.


Yin yoga zie ik ook als bijdragen aan ontspanning, lichamelijke en geestelijke gezondheid.
Yin yoga is heerlijk rustig en je blijft 3 tot 5 minuten in een houding. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten. Tijdens de houding gebruik je de ademhaling om te kunnen ontspannen en los te laten. Sensaties die je voelt kunnen oncomfortabel zijn maar mogen nooit pijnlijk worden. Ik leg ondertussen uit aan welke target area je werkt. Daarna volgt een moment van stilte, naar binnen keren en het voelen van het gebied waarin je de stretch ervaart. Na een aantal houdingen volgt een heerlijke eindontspanning. Ik kijk uit je te ontmoeten bij een van mijn lessen!

Yin Yoga is geschikt voor iedereen, met of zonder yoga ervaring. Bent u aan het herstellen van een blessure? Wil u meer rust en ontspanning ervaren? Of zit u er gewoon helemaal doorheen in deze stressvolle tijd? Yin Yoga is herstel voor lichaam én geest. En geeft u meer rust en kracht en verminderd angst in het dagelijkse leven. Daarnaast zal u ook beter  gaan slapen!

Wij starten woensdagavond van 20:00 uur t/m 21:15 uur met een kennismaking les, zodat ook u het Yin Yoga gevoel kan ervaren. Aanmelding is verplicht, zodat wij weten hoeveel deelnemers er zullen zijn bij deze nieuwe Yin Yoga les, dit in verband met beperkten plaatsen die beschikbaar zullen zijn. Meld u hier gelijk aan voor een proefles Yin Yoga.
" YIN YOGA " YIN IS IN !! ZEKER IN DEZE STRESSVOLLE TIJD "'

 

E-mailen
Bellen