Yin Flow Yoga bij SportingFit 


Bij deze nieuwe Yin Flow Yoga les zoeken we steeds naar balans. Er is veel aandacht voor de balans tussen kracht en ontspanning. Ontspanning is belangrijk om de houdingen makkelijker uit te kunnen voeren en om ze langer vol te houden. De adem is hierbij leidend. Met een rustige lange adem, ontspant het lichaam vanzelf meer. Vanuit die ontspanning bouw je kracht op zodat je je sterker voelt en de opgebouwde kracht geen spanning wordt. Spanning slaat zich namelijk op in het lichaam en zorgt voor stress, terwijl kracht je juist sterker maakt. Yin Flow Yoga helpt bij het versterken van de spieren en het verhogen van flexibiliteit en uithoudingsvermogen.


Er is veel gaande in de wereld, waardoor er veel bewust en onbewuste spanning in het lichaam ontstaat. Deze Yin Flow Yoga geeft je totale ontspanning die uw juist nu heel hard kan gebruiken om even tijd voor uw zelf te hebben & volledig te kunnen ontspannen. Nathalie ( zie foto ) onze nieuwe Yoga docente kan uw dit als geen ander geven. Wij starten deze 1e les op 1 februari 2023 met een gratis proefles zodat uw kennis kan maken met deze Yin Flow Yoga les. 


Deze Yin Flow Yoga les kan na de gratis proefles gedaan worden met, de mogelijkheden. Losse lessen € 15,- per les, of een 10 rittenkaart € 100,- Na de gratis proefles kunt uw gelijk inschrijven voor de Yin Flow Yoga les. Klik hier voor een gratis proefles voor deze nieuwe Yin Flow Yoga bij SportingFit.
 " Leer om jezelf te geven, en van jezelf te houden "

 

E-mailen
Bellen