Over Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit 


Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit is gevestigd op Ohmweg 5 te Alblasserdam. Deze Locatie heeft een begande grond en een 1e verdieping verdiepingen met veel activiteiten om optimaal te kunnen Sporten, daarnaast is er voldoende ventilatie door het gehele pand voor voldoende frisse lucht. Wij bieden uw op onze Locatie alles onder 1 dak, Fitness/Cardo, vrije training, training met begeleiding, personal training, de gezelligste groepslessen, en wij hebben de mogelijkheid voor verschillenden dansen zoals: Salsa, line -dance - Zumba® te dansen in onze sfeervolle dansgedeelte tevens ook de zaal voor de groepslessen. Daarnaast zijn wij ook een sociale plaats om met vrienden af te spreken, of nieuwe mensen te ontmoeten.


Daarnaast kunnen wij uw begeleiden om sneller uw doelstelling te behalen met voedingsadvies, meetmomenten of met ons F.i.t programma C9. Ook is er een Fruitbar waar uw voor, tijdens of na uw training, verse sapjes kunt bestellen, om deze te nuttigen aan onze lougesets.  Daarnaast beschikt wij over een eigen fysiotherapeut op locatie Inspanning & Ontspanning alles is mogelijk. Ons team staat klaar om ook uw met uw doelstelling te helpen en te zorgen dat deze behaald gaan worden, dit alles in zeer sfeervolle sportruimtes. alles onder 1 dak! 


Wij vragen u altijd aan te melden aan onze balie voor:  

 

Fitness/Cardio begane grond

Power Base begane grond

Zumba®  begaande grond

Line - dance cursus

Senioren fitness

Salsa cursus

Zumba®

Yoga

Voedingsadvies

Meetmomenten

Personal training

Rondleiding met koffie

Spinning® zaal 1e verdieping Wij werken niet met verplichte en/of langdurige jaar contracten zoals bij andere clubs in Alblasserdam. Het lidmaatschap kan opgezegd worden voor de 20 ste van de maand, met handtekening van uitschrijfformulier met vermelding van de opzegdatum. Uw heeft dan nog 1 maand opzegtermijn. Fijne gedachten dat uw niet 1 jaar vast zit aan een club en maandelijks kan opzeggen zonder problemen of moeilijkheden!


" SportingFit alles onder 1 dak en meer dan alleen Sporten! "

E-mailen
Bellen