Senioren Fitness en Senioren Gym bij SportingFit

 

Senioren Fitness en senioren gym in groepsverband is er om uw zo lang mogelijk vitaal te laten blijven, en bij ons is het ook nog eens super gezellig onderling. Er kan onder begeleiding van Peter Veen gesport worden in het fitness gedeelte, met aangepast fitness oefeningen, en hebben elke vrijdagochtend vanaf 11:00 t/m 11:45 uur een senioren gym, in een gezellige groep voor senioren,maar ook voor mensen die herstel van spieren kunnen gebruiken. De gym voor verzorgt door Hennie zuidervliet in onze groepslessen zaal bij SportingFit te Alblasserdam.

Juist op latere leeftijd is het belangrijk om het lichaam te blijven trainen, omdat over het algemeen de dagelijkse belasting van het lichaam steeds lager wordt. Je zult begrijpen dat het bij senioren fitness/gym in eerste instantie om het bewegen gaat, maar minstens zo belangrijk is het plezier dat uw tijdens het bewegen heeft. Het is ook een stukje gezellig samen zijn!

 Tijdens de senioren gym, worden oefeningen gedaan die de soepelheid van het lichaam verbeteren, de balans verbeteren en belangrijke spiergroepen versterken, die op oudere leeftijd verzwakken. Daarnaast worden er ook yoga oefeningen uitgevoerd voor de ademhaling. Met andere senioren kun je na afloop nog even nagenieten en napraten onder het genot van een kopje koffie of thee, verse sinaasappelsap of een heerlijke smoothie aan onze loungeset. 

Als uw deelneemt aan deze senioren Fitness/gym zult uw meer energie krijgen, en beter in uw vel komen te zitten, daarnaast zult uw ook nieuwe vrienden krijgen door samen te sporten in groepsverband. Wij hopen ook uw snel te mogen verwelkomen in onze senioren fitness/Gym. De mensen van de foto zouden zeggen: Ook uw bent van harte welkom bij onze familie!


 


" Blijf je jong voelen met de senioren familie bij SportingFit "

E-mailen
Bellen