Fitprogramma Slanker, Fitter bij SportingFit 


Mensen worden zich steeds meer bewust van het belang van een gezonde levensstijl. Gewichtsbeheersing en fitness zijn hier belangrijke onderdelen van. Onze producten voor gewichtsbeheersing helpen je om je fitnessdoelen te bereiken op een duurzame en gezonde manier. Alles wat je ervoor nodig hebt om er beter uit te zien en je beter te voelen, ongeacht je sportniveau! Wij bij SportingFit kunnen ook jouw begeleiden voor de beste resultaten. 

Ben jij klaar om in beweging te komen en weer gebalanceerd en bewust te gaan eten? Dan is het F.I.T programma C9 ideaal voor jou. In 9 dagen zet je op een eenvoudige manier de eerst, belangrijke stap. ga jij ook op weg naar een Fittere, slankere versie van jezelf! In de maand maart bieden wij de C9 aan voor € 120,- met  gratis begeleiding en meetmomenten.

 Tijdens C9 volg je een effectief voedingsschema en bewegingsplan, je gebruikt het supplementenpakket en slanke recepten. Je leert patronen veranderen en legt een goede basis waarmee je vervolgens gefundeerd verder kunt. De C9 producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en samen met Sporten, helpen wij ook jouw je doelen te bereiken, met gratis meetmomenten, om je voorderingen bij te houden voor extra motivatie. 


 

" Fittere versie van je zelf bij SportingFit "

E-mailen
Bellen