Fruitbar met Verse & Gezonde Sapjes 


Sporten is gezond voor lichaam en geest. Maar ook voldoende vocht tot je nemen is zeker belangrijk. In onze Fruitbar maken wij heerlijke verse sinaasappel sap & Smoothie's  voor onze Sporters klaar. Die verkrijgbaar zijn voor  je Sporten, tijdens of  na het sporten. Onze vers geperste Sinaasappelsap of Vers gemaakte Smoothie zijn de ideale sportdrank Sinaasappelsap zit vol met vitamine C en foliumzuur. Twee voedingsstoffen die jij heel goed kunt gebruiken na een sportieve sessie. 

Dus ik zeg: Bestel maar, Bestel maar aan onze balie. Wil jij ook graag en heerlijk verse Sinaasappelsap met liefde geperst na je Sporten? Geef het door aan onze balie en na het Sporten staat deze voor je klaar! Ook met de Smoothie's is dit uiteraard mogelijk geef dan gelijk jouw favoriete  smaak door Aardbeien & Banaan of Aardbeien & Ananas, je smoothie zal dan met liefde  voor je klaar gemaakt worden.

 Wist je dat: Vitamine C helpt bij het tegengaan van vermoeidheid, draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme, de normale werking van het immuunsysteem en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress (wat spierschade kan veroorzaken). Foliumzuur draagt bij aan het functioneren van het immuunsysteem en helpt ook tegen vermoeidheid. Win-win Situatie!Wij hebben ook de mogelijkheid om verse sapjes, de lekkerste smoothie's en vers fruit mee te nemen voor thuisgebruik, Op naar een Gezonder leven, en een fitter lichaam in 2023 medemogelijk gemaakt door SportingFit.


" Voor de lekkerste verse Sapjes '' moet je echt bij onze Fruitbar zijn" 

E-mailen
Bellen