Voordelig Sporten en kans op 1 jaar Gratis Sporten!


Kom in beweging en maak kans op fantastische prijzen met bedrijfsfitness bij SportingFit - Alblasserdam. Het zijn de Bedrijfsfitness Startweken, tijd om in beweging te komen! In februari en maart maak je namelijk kans op een citytrip t.w.v. €750,-, Apple Airpods 3, een Magimix blender, een jaar gratis Sporten en heel veel andere prijzen!

 

Zo werkt het
Iedereen kan meedoen aan de Bedrijfsfitness Startweken, of je werkgever nu wel of niet sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland aanbiedt. Meedoen is super makkelijk, lees snel verder! Heeft jouw werkgever nog geen bedrijfsfitnessregeling? Tip je werkgever dan over Bedrijfsfitness Nederland en maak automatisch kans op één van de 35 prijzen.

 

Biedt jouw werkgever al wel bedrijfsfitness aan? Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit biedt jou de mogelijkheid om voordelig te sporten met een bedrijfsfitnessabonnement. Meld je aan en doe mee! Sport je al met een bedrijfsfitnessabonnement? Goed bezig! Ook jij kunt meedoen aan de actie, door jouw collega’s te tippen over sporten met korting via bedrijfsfitness. Kijk op www.startweken.nl voor meer informatie!


Het prijzenpakket
Lekker bewegen en je fit voelen is natuurlijk al een hoofdprijs, maar tijdens de Bedrijfsfitness Startweken maak je ook nog kans op 35 fantastische prijzen! Het prijzenpakket bestaat uit:

* Een jaar lang gratis Sporten.

* Een citytrip t.w.v. €750,-

* Apple Airpods 3 

* Magimix blender + boek

* Green Chef cadeaubon

*  Shakti mat + kussen

* MusclePro massage gun

* Meditation Moments abonnement

* Boek ‘Groeipijn’


Warmgedraaid?
Hebben we je warmgedraaid? Kom dan snel in beweging en doe mee aan de Bedrijfsfitness Startweken! Op www.startweken.nl lees je alles over de actie. Je kunt nog meedoen t/m maart 2024. Wie weet word jij in april verrast met een mooie prijs! Niks missen? Volg dan de BFSW via Instagram of Facebook. Wij hopen ook jou snel te mogen verwelkomen bij SportingFit, en duimen dat  jij een geweldige prijs zal winnen met de startweken van bedrijfsfitness.


 

 

"  Voordelig Sporten en kans op 1 jaar Gratis Sporten!  " 

E-mailen
Bellen