De enige in Alblasserdam als ‘Officieel Spinning® Centrum’  


Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit beschikt over alle kwalificaties zoals origineel opgeleide  Spinning® instructeurs en trainen volgens het Spinning® programma en op Spinner® Bike's. Spinner® Bike's van Star Trac® zijn de enige bike's die exclusief gebouwd zijn voor het Spinning® programma! Alleen clubs die ‘Officieel Spinning® Centrum’ zijn, staan garant voor veiligheid en kwaliteit Wij maken het verschil met andere Sportscholen in Alblasserdam & Omstreken. Ervaar zelf het verschil met andere club in Alblasserdam. Nieuwsgierig?


Spinning® is voor iedereen geschikt. Vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de Spinning® fiets kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. SportingFit is in het bezit van 19 NXT Spinner® bike in onze Spinning® zaal. Deze NTX Spinner® Bike's zijn de enigste die speciaal gemaakt zijn voor het Spinning® Programma. 


Nieuwe leden vragen wij de eerste keer 15 minuten eerder aanwezig te zijn, zodat de Bike Set-up  fiets instelling  samen met de Spinning® instructeur gedaan kan worden, zodat je met de goede instelling en houding aan je eerste Spinning® les kan beginnen. En goede en juiste houding is  namelijk belangrijk ook als je lichamelijke problemen hebt kan de bike in de juiste instelling aangepast worden.Onze Spinning® lessen worden gegeven op de maandagavond en woensdagavond vanaf 19:15 uur t/m 20:15 uur Patricia Ringeling Spinning® instructeur op donderdagavond vanaf 19:30 uur t/m 20:30 uur zal de Spinning® les gegeven worden door M.I Spinning® instructeur Andre Struik.


 " Ervaar Nu het Spinning® gevoel bij SportingFit "

E-mailen
Bellen