Nordic Walking cursus bij SportingFit


De cursus zal in groep gaan starten, met minimaal 8 en maximaal 10 personen bij SportingFit - Alblasserdam. De cursus om de juiste techniek aan te leren, en het nordic Walking onder de knie te krijgen. Nordic Walking heeft een speciale techniek om alles uit deze sport te behalen. Met deze cursus zullen 2 ervaren instructeurs je alle informatie, en technieken aanleren. Wij werken in kleine groepen, zodat iedereen de aandacht zal krijgen die nodig zal zijn.

 Deelnemers krijgen gedurende 6 weken elke week 1,5 uur instructie om het Nordic Walken te beheersen.

STAP-VOOR-STAP

We nemen stap voor stap alle facetten van deze recreatieve sport door. De praktijk is hierbij belangrijk. De instructie vindt dan ook meest plaats tijdens korte wandelingen. Hierbij leer je dus de poles, de speciale wandelstokken, goed te gebruiken, wat een correcte lichaamshouding en juiste wijze van lopen is. Daarnaast kunt u genieten van de mooie omgeving en de heerlijke buitenlucht, en natuurlijk de gezelligheid van de groep tijdens het Nordic Walken. 


 Prijs cusus Nordic Walking 

 € 60,- p.p. voor de hele cursus:

* De cursus is inclusief.

* 6 keer 1,5 uur les met 2 ervaren instructeurs met wandeling. 

* Gratis gebruik poles ( Nordic Walking Stokken )

* Persoonlijke aandacht. 

* Veel Gezelligheid in groepsverband 


Ben je klaar met de cursus, dan is er de mogelijkheid om de poles ( Nordic Walking ) te huren bij SportingFit. Wij zijn ook verhuur punt voor Nordic Walking poles. Als u dit hebt geleerd merkt u snel dat dit meestal naar meer smaakt. Een extra Nordic Walking wandeling  vanuit huis wordt dan ook steeds leuker! Als je na de cursus zelf stokken wilt kopen, laat je dan goed informeren door ons, want niet alle stokken zijn geschikt voor Nordic Walking. Wij geven je graag de juiste adviezen hiervoor, zodat je alles uit het Nordic Walking dan halen. 


Schrijf je hier in voor de cursus of meld je aan bij de balie van SportingFit - alblasserdam. Met je naam, mobiele nummer en voorkeur dag, bij voldoende aanmeldingen gaan wij van start! Wij hebben er onwijs veel zin in! 

 

 Let's Go Nordic Walking met SportingFit 

E-mailen
Bellen