Samenwerking Fysio Alblasserdam alles onder 1 dak bij SportingFit 


Fitness & Fysio het is allemaal mogelijk, en ook nog eens makkelijk, alles onder 1 dak! Fysio Alblasserdam is dé fysiotherapiepraktijk in de regio. Een blessure, pijn, verminderde bewegingsvrijheid, ongeluk, operatie ondergaan of iets anders waarbij wij uw kunnen helpen met fysiotherapie? 

Kies dan voor professionaliteit, gemak, service en zorg van hoge kwaliteit bij Fysio Alblasserdam. Uw kunt gemakkelijk een afspraak maken in onze moderne praktijk zonder verwijzing of wachtlijst. Daarbij zijn er geen zorgen over de vergoeding, wij hebben namelijk contracten met alle zorgverzekeraars. Ryan Meijer onze fysiotherapeut is de gehele dag aanwezig op dinsdag en donderdag. Klik hier om een afspraak te maken.

 

Fysio Alblasserdam heeft nu ook een Fysio connected platvorm ontwikkeld met met handige tips, informatie en filmpjes voor herstel en/of verbetering van klachten voor thuis of in de sportschool. Filmpjes worden gemaakt vanuit de Fysio en SportingFit. Klik hier om het platvorm te volgen en uw kunt altijd de oplossingen bekijken, of terug kijken bij bepaalde klachten. Wij denken met uw mee bij Fysio Alblasserdam en SportingFit.

 


" Fitness & Fysio alles onder 1 dak in Alblasserdam! " 

E-mailen
Bellen