Samenwerking Fysio Alblasserdam alles onder 1 dak bij SportingFit 


Fysio Alblasserdam is dé fysiotherapiepraktijk in de regio. Een blessure, pijn, verminderde bewegingsvrijheid, ongeluk, operatie ondergaan of iets anders waarbij wij u kunnen helpen met fysiotherapie? Kies dan voor professionaliteit, gemak, service en zorg van hoge kwaliteit bij Fysio Alblasserdam (Ohmweg 5 Alblasserdam).
U kunt gemakkelijk een afspraak maken in onze moderne praktijk  zonder verwijzing of wachtlijst. Daarbij zijn er geen zorgen over de vergoeding, wij hebben namelijk contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Bono Verhoev onze nieuwe fysiotherapeut ( Fysiotherapie, Medical taping, Triggerpoint, Fascia en Ademhalen ) is aanwezig de gehele dag op  dinsdag en donderdag, en vanaf maart 2024 zal hij ook op de maandag de gehele dag aanwezig zijn bij SportingFit - Alblasserdam. Klik hier om gelijk een afspraak te maken.

 

Fysio Alblasserdam heeft ook een Fysio connected platvorm ontwikkeld met met handige tips, informatie en filmpjes voor herstel en/of verbetering van klachten voor thuis of in de sportschool. Filmpjes worden gemaakt vanuit de Fysio en SportingFit. Klik hier om het platvorm te volgen en uw kunt altijd de oplossingen bekijken, of terug kijken bij bepaalde klachten. Wij denken met uw mee bij Fysio Alblasserdam en SportingFit.

Kan je door medische klachten onmogelijk naar locatie komen, dan is het ook mogelijk dat onze fysiotherapeut u thuis kan behandelen, alleen heeft u daarvoor wel een verwijzing van arts of specialist nodig! Maar alles is mogelijk! 

 


"  Fitness Centrum, & fysiotherapie alles onder 1 dak! "

E-mailen
Bellen