Circuittraining/Battle Rope bij SportingFit 


 Er zijn al veel fitnessrages gekomen en gegaan, zowel wat betreft het beste trainingsmateriaal als de beste trainingsvorm. circuittraining/battle rope is blijkbaar wel een blijver. Het bestaat al jaren en is nog steeds enorm populair. Circuittraining is de fitnesstrend van 2023, en wij geven je een gratis proefles om het te ervaren.

Wat is circuittraining?

Circuittraining betekent dat je een aantal oefeningen na elkaar doet in een circuit. Dit circuit kan je dan meermaals herhalen. Het type oefeningen en de intensiteit kan variëren. Ook de rusttijd varieert, maar is meestal vrij kort.

Is circuittraining de meest efficiënte training?

Samengevat kunnen we wel stellen dat circuittraining de meest efficiënte trainingsvorm is als je je algemene kracht en conditie wil verbeteren. Met een minimum van tijd kan je toch een kwalitatieve work-out doen.
Ook wie het ontwikkelen van spiermassa voor ogen heeft kan deze strategie inzetten in de voorbereidingsfase. Hetzelfde geldt voor iemand die in de algemene voorbereiding zit voor een loopwedstrijd. 

Circuittraining/battle rope is op dit moment elke zondag vanaf 10:00 uur t/m 11:00 uur, maar is ook mogelijk op andere dagen als de groepslessenzaal beschikbaar is voor een groepje samen je vrienden minimaal 5 personen op afspraak! Maak hier  gelijk een afspraak voor een gratis proefles bij SportingFit. " Durf jij de uitdaging aan? Circuittraining/ Battle Rope bij SportingFit "

E-mailen
Bellen