Knallende Start Bakkerij ' t Stoepje & SportingFit

Wie het jaar 2024 gezond wil starten, kan hiervoor terecht bij Bakkerij ’t Stoepje op de weekmarkt in Alblasserdam & SportingFit - Alblasserdam. Vanaf maandag 8 januari 2024 zijn daar vitaal tassen te koop op de weekmarkt. Bij SportingFit zijn ze op dit moment al verkrijgbaar. In de vitaal tas zitten allerlei gezonde producten, zoals havercrackers, natuurrepen, een vitaaltje en slankelijntjes. Een perfecte mats met Sporten, en voor iedereen met goede voornemens om Fitter, Slanker & Vitaler te gaan worden. Een gevulde vitaal tas met deze gezonde producten zijn nu voor een sportieve prijs € 10,- euro verkrijgbaar. Dit is zeker geen geld voor gezonde producten, zeker niet in deze dure tijd. Maar Bakkerij 't Stoepje & SportingFit helpen je graag! 

 

 

Bij aankoop van de vitaal tas maak je ook nog eens kans op een 3 MAANDEN GRATIS SPORTEN bij SportingFit - Alblasserdam. 

 

In elke vitaal tas zal een envelop te vinden zijn, en dat maak het ook nog een heel spannend! Zal ik de golden ticket hebben of niet? Wij zijn al onwijs trots op je, dat je een gezondere lifestyle wilt gaan krijgen, maar als je de golden ticket helaas niet in je vitaal tas hebt deze keer, dan geven wij vanuit SportingFit de mogelijkheid tot een gratis proefles naar keuze. 


Het kan zomaar zo zijn dat je al lid bent bij SportingFit, en hier geen gebruik van wilt maken. Maar dat zal zonde zijn, geef deze aan een ander. Deze persoon zal u er zeker dankbaar voor zijn. U mag  dan deze envelop met deze brief aan iemand geven, zodat deze persoon bij inlevering van deze brief bij SportingFit een gratis proefles kan krijgen, zo helpt u ook weer nieuwe mensen om ze te stimuleren om een gezonder leven te gaan krijgen. Hoe leuk is dat, en geeft u ook een goed gevoel, zo kunnen wij meer mensen helpen, en zorgen dat er meer mensen fitter, vitaler, en gezonder gaan worden. 


Bij u volgende aankoop van de Vitaal Tas maakt u weer kans op de Golden Ticket, dus blijf doorgaan met u gezonde lifestyle, u mag trots zijn op u zelf, wij zijn het zeker! Heeft u nog vragen, of wilt u ook een nieuwe samenwerking met ons of wilt u gratis proefles aankondigen, dan mag u ons altijd een app sturen via: 0622994440 wij helpen ook u graag!

Wij vragen u ons ook nog te helpen, als u zal willen om ook  een like en/of ons te volgen op, instagram – facebook of Tik Tok. 
Als je het leuk vind zijn foto's ook altijd erg leuk van jezelf met vitaal tas of foto van je vitaal tas. 

Onder deze namen kunt u ons vinden op sociaal media: Stoepje Alblasserdam & SportingFit Alblasserdam. Wij zullen u er zeker heel dankbaar voor, en wordt zeker gewaardeerd, en zo blijft gelijk op de hoogte van alle actie die nog gaan komen vanuit Bakkerij ’t Stoepje Alblasserdam & SportingFit Alblasserdam #Knallendestart #Vitaaltas #Healthylifestyle

 Ontdek de Vitaal tas: Hieronder de informatie over de producten die je in de tas zult vinden. Wij hebben weer diverse producten aan ons assortiment toegevoegd, speciaal voor uw voor een knallende start 2024. 


Havercracker

Hier voor jou een ‘lichte’ en gezonde snack die ook nog eens een lekkere bite heeft! Deze cracker heeft naast een heerlijke, knapperige bite ook nog eens een fantastische smaak. En dat was het nog niet. De cracker is royaal gedecoreerd met verschillende soorten zaden heeft diverse gezondheidsclaims. Dit alles bij elkaar maakt het verhaal van de cracker helemaal rond, vind je niet?


LAAG GLUTEN GEHALTE
VEGAN
RIJK AAN OMEGA 3 VETZUREN
RIJK AAN VEZELS
VOL BETA GLUCANEN
100% HAVER
LACTOSEVRIJ

 

Slankelijntjes

 

Het Slankelijntje is een heerlijk zacht en mals bolletje, gedecoreerd met pompoenpitten en 3,03 gram koolhydraten per 100 gram. Daarnaast is het bolletje vezelrijk, eiwitrijk, vegan en ook nog eens goed voor de bloedsuikerspiegel, nog meer redenen om hem te proberen!

 

GOED VOOR DE BLOEDSUIKERSPIEGEL
VEZELRIJK
VEGAN
EIWITRIJK
3,03 GRAM KOOLHYDRATEN PER 100 GRAM

 

Vitaaltje

Een mooie toevoeging aan ons koolhydraat verlaagde assortiment: het Vitaaltje. Dit is precies waar jij naar op zoek bent! Het Vitaaltje is een lekker luchtig brood en bevat dubbel zoveel eiwitten en de helft zo weinig koolhydraten als een Volkorenbrood. Daarnaast bevat het Vitaaltje ook nog eens meer vezels dan een Volkoren brood. Als kers op de taart is dit overheerlijke brood ook nog eens vegan. Dit brood wil jij toch ook geproefd hebben?

EIWITRIJK
VEGAN
VEZELRIJK
DE HELFT MINDER KOOLHYDRATEN DAN EEN VOLKORENBROOD

 


Natuurrepen cranberry of dadel/abrikoos

 

Een snack waar je (verantwoord) van kunt genieten! Dat zijn deze natuurrepen. Ze zijn verrukkelijk van smaak maar hebben daarnaast ook nog eens diverse gezondheidsvoordelen. Lekker en gezond. Dat wordt smullen!


ZONDER TOEGEVOEGDE SUIKERS
VEZELRIJK
VERLAAGD ZOUTGEHALTE
EIWITRIJK
VEGA

                                      


    " Knallend start met bakkerij ' t Stoepje & SportingFit "    

E-mailen
Bellen