Let' s Go Line - Dance bij SportingFit


Naast Fitness/Cardio en onze gezellige groepslessen, is het ook mogelijk om deel te nemen in onze line- Dans dansgroep. Deze line - dance Cursus bestaat uit een blok van 10 lessen. De line- dance cursus valt niet onder de groepslessen bij een abonnement. Deze line - dance cursus is een extra onderdeel voor alle dansliefhebbers. De line - dance lessen zijn 90 minuten, en starten vanaf 19:30 uur t/m 21:00 uur elke donderdagavond. 

Line-dance is veel breder dan het stereotype country en western line-dance. De muziekstijlen zijn echter oneindig. Grease, Twist, Cotton eye joe, merengue, wij kunnen van vrijwel alle dansstijlen een line dance maken. Tijdens de cursus word je gegarandeerd vrolijk en leer je sowieso iets nieuws, en daarnaast is het super gezellige met een groep van leuke dames. Kom jij ook gezellig met ons mee dansen bij SportingFit.


Je hoeft ook geen ervaren line-dance te zijn om mee te kunnen doen aan deze cursus. Iedereen kan meedoen, van jong tot oud en van beginner tot gevorderde. Vervolgens kunnen jullie beginnen om als groep de dans neer te zetten. Dat maakt line-dancing zo aanstekelijk, dat jullie allemaal snel de pasjes zullen oppakken. Voor je het weet, staat de hele groep mee te dansen! Kosten voor 10 lessen zijn € 80,- per persoon. Klik hier voor een Gratis Proefles.


" Let's Go Line - Dance bij SportingFit "

E-mailen
Bellen