Bachata cursus bij SportingFit 


Wil jij ook graag Bachata leren dansen! Het is nu mogelijk bij SportingFit. Bachata is een makkelijke, vrolijke dans, die je kunt leren zonder enige danservaring! Deze dans werd voor het eerst uitgevoerd op de Dominicaanse republiek. En is niet meer weg te denken in de danswereld. ECHT overal wordt ter wereld.


Maak nu geheel vrijblijvend kennis met de Bachata dans. Na de proefles les is er de mogelijkheid om gelijk aan te melden, in te schrijven en de kosten van het het lesgeld € 85,- te betalen aan onze balie bij SportingFit. Maandag 21 augustus 2023 starten wij met een nieuwe cursus ( blok 2 voor beginners ) hier kunnen de liefhebbers nog instromen. 


Mensen die al deelnemen aan de Salsa krijgen € 5,- korting op het lesgeld bij inschrijving. De cursus zal elke maandagavond verzorgt gaan worden door dansdocenten: Jaap & Yvette vanaf 19:00 uur t/m 20:00 uur in onze sfeervolle groepslessen zaal, met de perfecte dansvloer. Aanmelden is verplicht, zodat wij weten hoeveel deelnemers er aanwezig zullen zijn. 

 


" Let's Go Bachata Dance bij SportingFit " 

E-mailen
Bellen