BodyFit/Power Training bij SportingFit 


Onze Body/Power Les is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Body/ Power bij SportingFit is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht. En het is ook nog eens super leuk om deel te nemen aan deze Groepsles. Deze les is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met BodyFit/ power training binnen handbereik. 


Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud. De professionele instucteur, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale workout. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen, schouders en buik.
Voordelen Body/ Power Training bij Sportingfit op nieuwe locatie de opzweepende  muziek zorgt voor inspiratie, motivatie en heel veel fun. Je bepaalt zelf de intensiteit van de training. Afwisselend en uitdagend door de opbouw van de les. Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt jong of oud. Wanneer kom jij langs om ook gezellig mee te doen in onze BodyFit/ Power training?Train je  lichaam Fit met BodyFit / Power Training bij SportingFit 

E-mailen
Bellen